Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ασημένιο στο Βαλκανικό Badminton U15 η Μπάρτζου Ελίνα


Με το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε από την Τουρκία η αθλήτριά μας Μπάρτζου Ελίνα όπου αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα Badminton U15 στα πλαίσια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος σ’ αυτή την κατηγορία. Οι αγώνες έγιναν στην Κωνσταντινούπολη 8-9/12/2014 με την συμμετοχή των χωρών  Τουρκίας , Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας, Αλβανίας και η χώρα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο αφού έχασε στον τελικό από την γηπεδούχο και διοργανώτρια Τουρκία.
 Η Ελληνική αποστολή αγωνίστηκε με τις αθλήτριες Μπάρτζου Ελίνα ( Αναγέννηση Λιβαδειάς ), Ρούγκλιου Μαρία Ελένη ( Θερμαίος ), Ανδρεάδου Βάσια ( Κάστρο ), Κρουστάλλη Δήμητρα ( Φ.Ε.Ο Θήβας ) και τους αθλητές Κορδάλη Κων/νο ( Αερωπός ), Στρατή Νικηφόρο ( Ο.Α Λαυρίου ), Σωτηριάδη Ευάγγελο και Ηλιάδη Μίλτο ( Ρούπελ ).
Στην συνέχεια η αθλήτριά μας αγωνίστηκε και στο International junior ( αθλητές και αθλήτριες έως 19 χρονών ) που έγινε στις 11-12-13-14/12/2014 και στο απλό αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την αθλήτρια της Τουρκίας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Aliye Demirbag με 2-0 σετ 21-14, 21-9 και έτσι κατέλαβε την 17η θέση ανάμεσα σε 64 αθλήτριες . Στο διπλό με συμπαίκτρια την Ανδρεάδου Βάσια του Κάστρου αποκλείστηκαν και πάλι στον δεύτερο γύρο χάνοντας από το ζευγάρι της Τουρκίας Aleyna Arslan Gulsin Yesil με 2-0 σετ 21-11, 21-15 κι έμειναν στην 9η θέση ανάμεσα σε 32 ζευγάρια.

Την αποστολή συνόδευε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ορκόπουλος Αθανάσιος ο οποίος είναι και προπονητής της αθλήτριάς μας και του συλλόγου μας.